martijnenelise.reismee.nl

Lekkere billen

'Martijn!...Martijn!!!....MARTIJN!!!' Geen reactie, zucht. Helemaal gefixeerd op die grote zwarte billen van het vrouwelijk personeel.   Het is wel duidelijk dat hij flink geniet! Een vakantie waar hij niet op de weg hoeft te letten. Lol Vooralsnog gaat het met mij ook prima. Geen malariaverschijnselen.  Want met 25 bulten weet je maar nooit natuurlijk.  Er valt niet veel te vertellen verders. Van broerlief mag ik er geen restaurant recentie van maken. (Al waren de Tapas gisteren verrukkellijk ssssst) De dag bestaat uit lezen, zwemmen, eten, cocktails lurken en luieren. Eerst willen we een beetje gekleurd zijn voor we ons aan een excursie wagen.  Het heeft trouwens niet meer geregend sinds we hier zijn. Wel wat zware bewolking rond een uur of 3 's middags. Maar dat is prima. Zoveel zon kunnen we toch niet aan. Dank voor jullie leuke lieve grappige reacties! Vinden we erg leuk! Liefs van ons!

Reacties

Reacties

Zus

Schudduhhhhh met die billeeeeeee....... hihihi
Akelig zeg die bulten!! talkpoeder dr opstrooien. Maar gelukkig hebben jullie een toffe vakantie en vergoed dat een hoop.
Laat broerlief hoor, ik wil weten of je lekker eet ;-) ......

Dikste knuf ooit!!!

pa en ma sommeijer

Heeft duidelijk een aartje naar z'n vaartje, haha. Maar zo te lezen houden jullie het, ondanks de muggenbulten, goed uit in dit paradijsje. Ben ook wel benieuwd naar een paar receptjes van 'verfrissende' cocktails!!
Veel plezier!!!
liefs pa en ma

Mark

Waar blijven de foto's van die billen???????

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!