martijnenelise.reismee.nl

Campeche

De ochtend begint koud maar het ontbijt is hartverwarmend lekker! Een bordje vol met gesneden fruit en scrambled eggs met ham of groenten Yum! Dan is het tijd voor een rit van 3,5 uur naar Campeche! Dat gaat voorspoedig op wederom het laatste stukje na want de beschrijving naar het hotel is drie x nix! Per toeval belanden we op calle 10 bij ons hotel! Wat een leuke stad is dit! Smalle straten binnen de oude vestingsmuren met vrolijke huizen in pasteltinten. Ook de zon laat zich weer zien! We slenteren door de stad en bestellen een soort milkshake van vers fruit en melk. Heerlijk! Nergens een terrasje te bekennen overigens in deze stad.  De soldaten, zwaarbewapend die we tegenkomen zeggen ons vriendelijk gedag! Niets geen macho cultuur te bekennen! Jammer dat we nog nergens foto's hebben kunnen uploaden maar we vinden het teveel gedoe om op zoek te gaan naar een internet café! De film wordt leuk en zal waarschijnlijk op 2 februari uitkomen in de betere theaters!

Reacties

Reacties

Elise

Net als ik bovenstaand epistel heb geplaatst komt Martijn met een fototoestel en snoer aanzetten en begint te klooien op de pc. Alles in het spaans, maar het lukt em toch om een paar toffe foto's te plaatsen met tekst en al! Goed bezig Tinus!

Liekie

Wat heerlijk om te lezen dat jullie zoveel pret hebben! Gaaf ook om jullie verhalen te lezen en zo weer een beetsje terug te zijn. Geniet guys! En we kijken uit naar de rest ban jullie reis en fotoos. . . . . .

SUS

Mooie foto's!!.........Vooral doorgaaan!!! xxxx

ceesenwil

Goed gedaan jochie, mooie foto`s ,Impressie van `t platteland van mexico??
Er is voor jullie al weer een week voorbij,waar blijft de tijd?
Geniet er van zolang het kan.
veel liefs

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!